Guds venstre hånd

By Paul Hoffman

 • Release Date : 2012-06-29
 • Genre : Fantasy
 • FIle Size : 2.10 MB

Description

Guds venstre hånd Sankturariet, befrierne hellige kloster, er et ødslig og dystert sted, og bare befrierne drar dit frivillig. En av guttene i klosteret kalles Cale. Gutten kom til klosteret som femåring og har glemt sitt egentlige navn. Cale er gåtefull og brutal, vittig og full av f**n, og tilsynelatende immun mot grusomhetene han utsettes for. En dag oppdager Cale en hemmelighet han aldri skulle ha oppdaget. Hans eneste mulighet er flukt...
De fortalte ham at han kunne ødelegge verden. Kanskje gjør han det ...
I Guds venstre hånd møter leserne en verden hvis like de aldri har sett. Handlingen befinner seg bortenfor definert tid og gjenkjennelige steder. Dette handler ikke om kampen mellom det onde og det gode, men om de voldsomme kreftene som styrer et samfunn.

Reviews

 • Guds venstre hånd

  5
  By Inawilh
  Kjøpte boka på iBooks for iPhone og var ikke til å snakke med i tre dager! Boka er en sann pageturner og har noe som intereserer alle. Elsker den og kommer til å kjøpe de fire siste ting også. GENIALT!
 • Av en annen verden!

  5
  By Yadaaa!
  Hoffmans roman overgår alt jeg har lest i mitt 50-årige liv. Og jeg er en altetende bokelsker. Denne romanen tar oss med inn i en ubestemmelig tid og et ubestemmelig sted. Den trekker oss inn i menneskets geni, klokskap, ondskap, rettferdighetssans, dumhet... En bokelsker med respekt for seg selv og sitt litterære hjerte unner seg denne perlen av en roman. Oppfølgeren "De fire siste ting" er også på markedet.

keyboard_arrow_up