De fire siste ting

By Paul Hoffman

  • Release Date : 2012-06-29
  • Genre : Fantasy
  • FIle Size : 2.06 MB

Description

De fire siste ting Tilbake i Sanktuariet blir Cale fortalt av Den hellige militante, befrier Bosco, at menneskeheten må utryddes. Bare på den måten kan Guds største feiltak bli omgjort. 
Tilsynelatende godtar Cale sin rolle i utslettelsen, at han er skjebnebestemt til å være Guds venstre hånd, Dødens engel. Han får muligheten til å skaffe seg uinnskrenket makt, og den skremmende lidenskapen og militære styrken til befrierne er et våpen Cale tar i bruk like lett som han en gang brukte sin egen kniv. Men kanskje er den uhyggelige makten befrier Bosco har over Cale likevel ikke tilstrekkelig, for han er en gutt som i løpet av et hjerteslag skifter fra brennende kjærlighet til det aller giftigste hat, og fra godhet til ren ondskap fortere enn man kan blunke. 
Tilintetgjørelsen befrierne ønsker å oppnå, er nok i Cales hender - men hans sjel er langt mer uforutsigbar enn noen av dem kunne vite. 
De fire siste ting er andre bok i serien om Thomas Cale. Første bind i serien er Guds venstre hånd.

Reviews

  • Kvalitetskontroll!!

    2
    By akbatteristen
    I likhet med første bind, Guds venstre hånd, meget spennende historie i en genuint annerledes verden. Men: den norske oversettelsen er under enhver kritikk. Man kan til tider mistenke google-translate eller annen "ord for ord"-tjeneste. Forlaget bør skjerpe seg kraftig!

keyboard_arrow_up